EDUCATIEVE

UITGAVEN

opmaak en ontwerp van educatieve uitgaven

Ontwerp educatieve boeken

Het ontwerpen van een educatieve uitgave vraagt om een andere aanpak dan eender welk grafisch project. Die balans zoeken tussen inhoud en vormgeving, de juiste look&feel ontwerpen om die specifieke leeftijdsgroep aan te spreken, meedenken met de auteurs … dat is wat we graag doen. Dat is wat we goed doen. Of het nu een uitgave Frans, geschiedenis of Latijn is van 120 of 410 pagina’s, puurprint zal steeds streven naar een perfect eindresultaat.

In de loop der jaren hebben we een deel van onze workflow geautomatiseerd waardoor we snel en efficiënt kunnen lay-outen. Door gebruik te maken van scripts en stijlenkoppeling komen we snel tot een eerste versie en werken we kostenbesparend. Toch zien we elke opdracht als maatwerk. Dat we beschikken over de nodige kennis en ervaring op het gebied van dtp, dat spreekt voor zich.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan snel contact op met ons. Doe je alvast graag wat inspiratie op? Bekijk dan zeker ons portfolio hieronder met eerder gerealiseerde projecten.

Enkele opdrachtgevers:

Graag jouw logo hier bij?

puurprint

Landbouwstraat 7

2400 Mol

0497610531

arne@puurprint.be

Wij zijn … puurprint.

En jij bent …

een uitgever

een marketingbureau

een ondernemer

Copyright 2022 Puurprint | Alle rechten voorbehouden | Privacy statement